Писмата,
които написах
до себе си,
не посмях да изпратя.
Изгорих ги.
Недовършени бяха.
Писмата, които на теб
посветих...
Мастило не стигна.
Мачках листите -
един по един.
След мастилото
оставаха бледи,
прозрачни следи.
От писеца.
Графити от драскане
някакво.
Безсмислици
сякаш че.
Подарих ги
на вятъра...
© Нели Все права защищены
Вярно е и другото, че вадехме графита на моливите, и си правехме подобни експерименти. Да , тогава надрасканото с празен пълнител става четливо