Писмо...
Писах ти писма красиви,
писах ти за любовта,
как тя ме покори и как
за тебе будна ме държи...
Писмо след писмо ти пращах,
но отговор и любов от тебе не получих...
А днес дошъл си ти за прошка,
че закъснял си с твоето писмо...
Казваш ми “прости”,
че дълго и ти на мен си писал,
но така и не си посмял да признаеш,
колко много ме обичаш...
Аз дълго мислих и реших,
аз дълго чаках, но простих...
И как на тебе мога да се сърдя
и как, като ти си моят живот...
© Жулиета Стоянова Все права защищены