22 дек. 2013 г., 13:27

Писмо до Дядо Коледа 

  Поэзия » Для детей
502 0 3

 

От Лапландия студена

тръгнали сте, знам, на юг.

Теб, шейната и елена –

скоро ви очаквам тук!

 

И да не забравиш само

ти какво си обещал!

Вече съм момче голямо

и играчки цял чувал

 

имам. Друго ми се иска,

Дядо Коледичко мой.

Моля те, недей се стиска!

Да го носи има кой...

 

Рудолф услужлив елен е.

Хайде, бързайте в галоп!

От Лапландия за мене

чакам новичък лаптоп!

 

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??