Dec 22, 2013, 1:27 PM

Писмо до Дядо Коледа 

  Poetry » For kids
560 0 3

 

От Лапландия студена

тръгнали сте, знам, на юг.

Теб, шейната и елена –

скоро ви очаквам тук!

 

И да не забравиш само

ти какво си обещал!

Вече съм момче голямо

и играчки цял чувал

 

имам. Друго ми се иска,

Дядо Коледичко мой.

Моля те, недей се стиска!

Да го носи има кой...

 

Рудолф услужлив елен е.

Хайде, бързайте в галоп!

От Лапландия за мене

чакам новичък лаптоп!

 

 

© Борко Бърборко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??