12 нояб. 2024 г., 05:34

Писмо до дядо Коледа 

  Поэзия » Для детей
107 1 5

 

Нищо, че вече съм голяма
дядо Коледа ще помоля
/само да не научи мама/
нов татко ще си измоля.

Този в къщи не го искам
само кара се и пие.
С чужда леличка видях го
в колата да се крие.

Дядо Коледа е добричък
нищо, че е пълен и голям.
Нов татко ще ми купи,
а този... на някой ще дам.

 

 

© Катя Иванова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Сядайте деца, пишете! »

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??