27 дек. 2008 г., 09:01

Писмо до Дядо Коледа(архив осми клас) 

  Поэзия » Другая
727 0 0

Дядо Коледа любими,

вълшебни хапчета подари ни.

Такива, че щом глътнем едничко,

можем, знаем абсолютно всичко.

Математика, немски език, литература - 

всичко ни се отдава и всеки може да рисува,

да пее и задачи да решава,

стихове и разкази да съчинява.

Е, Дядо Коледа, не искаме нещо скъпо, нали?

Само такива хапчета ни донеси.

О, щяхме да забравим 

и без адрес писмото да оставим:

Езикова гимназия в Силистра,

града до Дунава - нашата река бистра.

За осми Г клас,

за класната и нас!

© Плами Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??