30 сент. 2023 г., 20:33  

Пиша ти... защото 

  Поэзия » Любовная
224 6 10

Пиша ти! Защото те обичам!

И всяка първа мисъл е за теб!

Макар че думите щастливо тичащи,

не ще те стигнат в утрешния ден! 

Потайно ще ги скрия във душата.

Ще ги загърна в спомени и в стих, 

така че да опазя същността им

далеч от всеки злонамерен миг. 

Ще ги помня! Вярвай ми, защото

за мен ще си останеш Любовта! 

Онази, в минали животи търсена,

но в днешния... запалила звезда.

Пиша ти! Защото още вярвам,

че няма край, и щом  във тишина

един на друг отдали сме сърцата,

то изборът... за двама е Съдба.

 

 

 

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??