21 мая 2007 г., 23:12

Плач в нощта 

  Поэзия
615 0 2


Сама, потънала в мрака на нощта,

изпълнена с тъга и горчивина,

плача аз за моята изстрадала душа.

Остави ме ти тук сама... без капка топлина...

Не мога да позная себе си...

Не мога да разбера...

Как оная силна натура се превърна в една развалина?

Нима е толкова лесно да се предам?

Но не, не мога да спра да плача...

Сякаш света отгоре ми се срутва,

а сърцето ми от болка се разкъсва...

Ще дойде ден, когато ще изтрия от очите си и последната сълза

и ще стъпя отново на крака!!!

© Ани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??