21.05.2007 г., 23:12 ч.

Плач в нощта 

  Поезия
608 0 2


Сама, потънала в мрака на нощта,

изпълнена с тъга и горчивина,

плача аз за моята изстрадала душа.

Остави ме ти тук сама... без капка топлина...

Не мога да позная себе си...

Не мога да разбера...

Как оная силна натура се превърна в една развалина?

Нима е толкова лесно да се предам?

Но не, не мога да спра да плача...

Сякаш света отгоре ми се срутва,

а сърцето ми от болка се разкъсва...

Ще дойде ден, когато ще изтрия от очите си и последната сълза

и ще стъпя отново на крака!!!

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??