26 февр. 2011 г., 11:01

Плаче сърцето 

  Поэзия
486 0 0


Плаче сърцето ранено,
кърви и думи не помагат
пред неговата участ,
пред тез кървави сълзи.

Стене душата,
а тяло изнемощяло
гледа към небето - гледа онемяло.
Плаче и се моли туй сърце ранено...

Моли се да бъде тъй дълбоко възвишено,
ала думи са това, мисли похабени от нищета.
Сърце тъй сломено, без нито капка свобода.

© Елмира Занева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??