Feb 26, 2011, 11:01 AM

Плаче сърцето 

  Poetry
481 0 0


Плаче сърцето ранено,
кърви и думи не помагат
пред неговата участ,
пред тез кървави сълзи.

Стене душата,
а тяло изнемощяло
гледа към небето - гледа онемяло.
Плаче и се моли туй сърце ранено...

Моли се да бъде тъй дълбоко възвишено,
ала думи са това, мисли похабени от нищета.
Сърце тъй сломено, без нито капка свобода.

© Елмира Занева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??