31 дек. 2010 г., 11:12

Плам 

  Поэзия » Другая
768 0 1

Исках да те докосна

Спря времето в запалената свещ

Исках да те погледна 

Пламъкът угасна

 

А ти къде се скри

В светлината от мечти

 

Беше нежно прочетох в твоите очи

Кажи за какво живееш ти

 

Пламък светлина искра във малка нощ

Звън на приказка ехти

а навън тихо си вали

 

Исках да те погледна

Сянката нашепна ми "Ела"

... смирено чаках те там под дъжда

 

 

 

 

 

© Мила Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??