Исках да те докосна
Спря времето в запалената свещ
Исках да те погледна
Пламъкът угасна
А ти къде се скри
В светлината от мечти
Беше нежно прочетох в твоите очи
Кажи за какво живееш ти
Пламък светлина искра във малка нощ
Звън на приказка ехти
а навън тихо си вали
Исках да те погледна
Сянката нашепна ми "Ела"
... смирено чаках те там под дъжда
© Мила Todos los derechos reservados