12 июн. 2013 г., 08:23

Планинска река 

  Поэзия » Пейзажная
465 0 0

Защо си толкова ядосана?

Защо блъскаш и ровиш брега?

Пред теб е дълъг път!

Успокой си гнева!

 

Виж! Излегни се сред тази дъбрава

и сред нейните сенки леко пошавай!

Пътят продължава под яркото слънце!

Можеш да светиш като златно зрънце!

 

Боже! Каква си хубавица!

Виж как те гледа тази птица!

Дааа... И съкровища си имаш!

Скъпи! Ела със реката да ме снимаш!

 

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??