1 июн. 2015 г., 00:08

Платено 

  Поэзия » Любовная
408 0 0

Стоим на сантиметри.

Чакам близост... чакам теб.

Стоим и дишаме, а мислите проклети

тормозят ни. Владеят ме.

И тогава се протягаш бавно..

Дистанцията изчезва.

Виждам те дишайки напразно-

въздишката е безполезна.

Губим време дишайки безплатно.

Плати си! Целуни ме!

И аз си плащам.. ежедневно!

С тялото си съживи ме...

© Мира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??