Исках само щастие - разбери,
щастието на две влюбени души!
Но не се получи така - уви,
затова за болката плати!
Плати ми с едно сърце,
което не познава нежността на твоите две ръце!
Дай ми две очи -
невиждали твоите неземни красоти!
Плати ми просто с един живот,
недокоснат от твоята вечно изгаряща любов!!!
(нещастието на една така и неразбрана, дори от двамата влюбени - любов)
© Пенка Лесидренска Все права защищены