Oct 18, 2009, 11:47 PM

Плати ми ... 

  Poetry » Love
552 0 0

Исках само щастие - разбери,

щастието на две влюбени души!

Но не се получи така - уви,

затова за болката плати!

Плати ми с едно сърце,

което не познава нежността на твоите две ръце!

Дай ми две очи -

невиждали твоите неземни красоти!

Плати ми просто с един живот,

недокоснат от твоята вечно изгаряща любов!!!

 

(нещастието на една така и неразбрана, дори от двамата влюбени - любов)

© Пенка Лесидренска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??