28 авг. 2019 г., 10:45

Платонично 

  Поэзия » Другая
236 0 0

Дали мога, как мислиш?
Ей така, по ръба на лъча
да се движа до теб, да сме заедно
устрем до устрем?
Ей така, по ръба на света
да се срещат единствено
нашите духове?
Ей тъй на,
на мига по ръба
да се случваме?

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??