28.08.2019 г., 10:45 ч.

Платонично 

  Поезия » Друга
210 0 0

Дали мога, как мислиш?
Ей така, по ръба на лъча
да се движа до теб, да сме заедно
устрем до устрем?
Ей така, по ръба на света
да се срещат единствено
нашите духове?
Ей тъй на,
на мига по ръба
да се случваме?

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??