Плавай, корабче на мечтите ми,
красиво и приказно плавай.
На надеждата дълги са дните ми,
не спирай, не се уморявай.
На бурно море те изпращам,
платната си, знам, ще овладееш.
Ще срещаш мечтите ми с други,
но с вярата ми ти ще оцелееш.
Пътува корабът един,
за всеки по различно време.
Щом не се изпълнят твоите мечти,
на друг по пътя ще поеме.
© Елица Наумова Все права защищены