Jul 23, 2010, 1:12 PM

Плавай, корабче 

  Poetry
1114 0 3

 

Плавай, корабче на мечтите ми,

красиво и приказно плавай.

На надеждата дълги са дните ми,

не спирай, не се уморявай.

 

На бурно море те изпращам,

платната си, знам, ще овладееш.

Ще срещаш мечтите ми с други,

но с вярата ми ти ще оцелееш.

 

Пътува корабът един,

за всеки по различно време.

Щом не се изпълнят твоите мечти,

на друг по пътя ще поеме.

© Елица Наумова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??