21 янв. 2014 г., 22:16

Плевнелиев 8 

  Поэзия » Гражданская
346 0 0

"Вместо народа си да обединявам-

най-обичам да го разединявам.

Аз съм нежничка душичка,

бате Бойко най-обичкам,

каквото ми подсвирне-

главата ми не вирне.

Офшорки имам във чужбина,

докато хора гладуват таз зима.

Аз на ГЕРБ съм президент,

главата ми е рудимент."

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??