Jan 21, 2014, 10:16 PM  

Плевнелиев 8 

  Poetry » Humour, Civilian
393 0 0

"Вместо народа си да обединявам -

най-обичам да го разединявам.

Аз съм нежничка душичка,

бате Бойко най-обичкам,

каквото ми подсвирне-

главата ми не вирне.

Офшорки имам във чужбина,

докато хора гладуват таз зима.

Аз на ГЕРБ съм президент,

главата ми е рудимент."

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??