13 июл. 2007 г., 10:39

Плът? 

  Поэзия
1144 0 1
 

„........не спирай пищно разголена

робиньо на жадната плът....."


Съзирам танцьорка в мрака,

         С прозрачен тоалет.

Танцува танца на тъмата,

         студена като кубче лед.

Мъжки гласове прорязват тишината,

         жарки ангели прелитат -

искат от плътта и да опитат.


Стъпват плавно на земята,

         в пепел превръща се тревата

и започва жестока надпревара,

         кой ще вземе по-голямо парче от пая.


В миг, един напред излиза!

Всички млъкват - тишина!

Дявола излезе от тълпата,

        чиито викове го призова.

© Мерт Птах Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Аууу, страхотно е!!! Наистина много ама много ми хареса!
    Поздрав!6+
Предложения
: ??:??