„........не спирай пищно разголена
робиньо на жадната плът....."
Съзирам танцьорка в мрака,
С прозрачен тоалет.
Танцува танца на тъмата,
студена като кубче лед.
Мъжки гласове прорязват тишината,
жарки ангели прелитат -
искат от плътта и да опитат.
Стъпват плавно на земята,
в пепел превръща се тревата
и започва жестока надпревара,
кой ще вземе по-голямо парче от пая.
В миг, един напред излиза!
Всички млъкват - тишина!
Дявола излезе от тълпата,
чиито викове го призова.
© Мерт Птах All rights reserved.
Поздрав!6+