30 окт. 2015 г., 09:38

Плюс една щастливка 

  Поэзия » Любовная
489 0 3

Дъждът очаквано не заваля.

Поморие осъмна със усмивка.

След нежните ти ласки през нощта

е плюс една отбора на щастливките.

Дъждът със сигурност не бе желан,

кръгом направи и запръска в Плевен.

Флиртува ментата с парченце лайм,

пет ледчета шушукат начумерени...

- Ей, шшшът! По-тихо! –им се сопва содата.

... пък сламката блуждае безучастно.

Но ти не спирай!

Моля!

Моля те!

И ме целувай...

Много!

Много страстно.

 

Валентина Йосифова

17.08.2015 г.

© Валентина Лозова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??