Дъждът очаквано не заваля.
Поморие осъмна със усмивка.
След нежните ти ласки през нощта
е плюс една отбора на щастливките.
Дъждът със сигурност не бе желан,
кръгом направи и запръска в Плевен.
Флиртува ментата с парченце лайм,
пет ледчета шушукат начумерени...
- Ей, шшшът! По-тихо! –им се сопва содата.
... пък сламката блуждае безучастно.
Но ти не спирай!
Моля!
Моля те!
И ме целувай...
Много!
Много страстно.
Валентина Йосифова
17.08.2015 г.
© Валентина Лозова All rights reserved.