2 мая 2009 г., 10:05

По Фройд 

  Поэзия » Другая
784 0 16

Време е
отново да се върна
към първичната несигурност
на детството,
към безкрайната вселена
на копнежите
към изконната чувствителност.

Време е
да погреба тъгата.

  

Само още малко
нека да се полюлея
в люлката на моето безсилие.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??