May 2, 2009, 10:05 AM

По Фройд 

  Poetry » Other
787 0 16

Време е
отново да се върна
към първичната несигурност
на детството,
към безкрайната вселена
на копнежите
към изконната чувствителност.

Време е
да погреба тъгата.

  

Само още малко
нека да се полюлея
в люлката на моето безсилие.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??