15 сент. 2016 г., 18:00

По колко 

  Поэзия
483 0 3

В живота се учиш...

На сухо да плуваш!

В живота се учиш,

да вземаш, да даваш...

В живота се учиш,

как да се смееш

и как от болка голяма 

да плачеш.

Но никога няма да се научиш!

По колко грешки да им прощаваш.

И кой от тях настрани да оставиш.

А трябва ли? Дали са грешки те?

Или са навик!?

На хора за която си само отрязък.

Отрязък от време, за тях непосилен.

Да бъдат със теб, но всъщност

копнеят да са със другите.

 

 

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много истинско... Заболя ме от истината, която държи в шепите си авторът... Поздравления!
  • Наистина е така Рени!Но отговорите сами май трябва да намерим!Радвам се че сподели!
  • Привет, Ачо - много истини, добри въпроси!
Предложения
: ??:??