10 окт. 2008 г., 14:49

***(по котешки) 

  Поэзия
711 0 22

 

привечер
и днес
ще се свие и ще притихне
по котешки промърквайки
ще засънува нещо си свое
с лъскавата си козина
есенно ще ме стопли
нека спи
всъщност
денят има ли значение
щом дреме във мен
кълбо дишаща умора

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??