14 мар. 2010 г., 11:40

По-лошо 

  Поэзия » Другая
329 0 0

Един човек,
невярващ в любовта,
написа стих.
По-лошо –
даже го изпрати.
Гравира го
на картичка
с цветя
и с лебеди
със букви във позлата. 

 

Една жена,
тъй силно вярваща,
че любовта
е вездесъща,
прие стиха.
По-лошо –
тутакси
с неистов плам
на любовта отвръща. 

 

Какво се случи
след това?
Не е ли туй измама?
По-лошо  -
скъса се стихът,
разпръснаха цветята,
лебедите отлетяха,
завинаги
напусна
любовта
и двамата.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??