По неволя-все роднини
са вече толкова години!
Плюят се гневно и хулят,
разменят хубавите були.
И с извънбрачни закони
сватовете печалба гонят.
Мине-не мине!Пак сватба:
коалират се щом трябва!
По изгода са пак роднини...
Колко ли още ялови години?!
© Стойчо Станев Все права защищены
Първата е с умнокрасавците, дето се напъват да ни онождат...(Опссс!)...управляват.
Втората ме отведе към данданията и безкрайните вериги от роднински връзки на многобройна циганска фамилия.
Всъщност...Няма голяма разлика между двете.🤔
Поздравявам те за написаното! 👍