По неволя-все роднини
са вече толкова години!
Плюят се гневно и хулят,
разменят хубавите були.
И с извънбрачни закони
сватовете печалба гонят.
Мине-не мине!Пак сватба:
коалират се щом трябва!
По изгода са пак роднини...
Колко ли още ялови години?!
© Стойчо Станев Всички права запазени
ivita_Mrianova (Ивита)!🙏🙏🙏