4 июн. 2007 г., 17:46

ПО "ПЕПЕЛЯШКА"... 

  Поэзия
732 0 16



 

В полунощ петел пропя.

Кръглотиквена каляска

пред вратата ми се спря

с босонога Пепеляшка.


Истината - до прозрачност

във очите и ще скрия.

Изненадана с внезапност

от вълшебната магия.


Преоткрито съвършенство

в Пепеляшка ме превърна.

В несънуван сън-блаженство

с роклята и ме загърна.



03.06.2007 г.

Дарина Дечева

© Дарина Дечева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??