28 сент. 2024 г., 17:03

По подобие на пирамидите в Мексико 

  Поэзия
90 0 0

                                                                                човек

                                                                           е милостив -

                                                                     защото е влюбчив

                                                                   и колчем любовта му

                                                                му свише дава рамо - ще

                                                 разцъфтява само за всички  милостта му

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??