1 сент. 2017 г., 23:52

По повод на първи септември-световния ден на мира 

  Поэзия
238 1 3

световният ден
на мира е и днес от
войни осквернен

.....................................

и днес от войни
е световният ден на
мира осквернен

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??