Съзнателно живея на инат.
Заспивам късно и се будя рано.
По правило не спя, градя си свят,
и после го облитам панорамно.
Будувам си с нощта до сутринта.
Изгубвам се и тутакси намирам.
Повяват ми размирни ветрила,
между съня и унеса лавирам.
Невидими са силните криле,
които над реалното ме носят,
И образи в среднощно дефиле
решават спорни мирови въпроси.
© СК Все права защищены