15 нояб. 2006 г., 12:43

По пясъка събирам късчета 

  Поэзия
1043 0 14

Изхвърли ме на късчета в пясъка
мечтите ми на вятъра продаде
зарови надълбоко чувствата
подари ми самотата за приятел.


Очите си изплаках да те върна
душата си зарових в минало
невиждаща се скитах в спомени
опитвах се сама да се прегърна.


Сега по пясъка  събирам късчета 
в бисери превърнали се с времето
докосната от ласката на вятъра
мечтите си подреждам в себе си .


Дочакал тъй изгрева на слънцето
с лъчи докосващи душата
отново ще се търся в ласките
в началото на синевата.

© Елена Жекова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??