30 июн. 2024 г., 06:54

По пътя 28 

  Поэзия » Другая
71 0 0

    П О   П Ъ Т Я   28

 

Планетата ни е жив организъм,

диша, храни се с астероиди и космически прах,

Светлината и тя е в списъка със провизиите,

тъгува, пътува, муси се, залива се в смях...

 

С Венера участват в конкурси за красота,

с Марс се носи в ритъм на знойно танго,

с Луната си светят взаимно в утробата на нощта

и търпи ни все още незнайно Защо...?!

 

02.06.2024 г., гр. Свищов

© Красимир Кръстев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??