18 окт. 2013 г., 11:36

По пътя към... 

  Поэзия » Философская
385 0 6

ПО ПЪТЯ КЪМ...

 

На островче зелено

на тревата

моят герой се озова.

Успял беше,

сред тълпата, да загуби

човешката си суета.

 

Очи отворил,

се заслуша

в изненадващата тишина:

дали намерил е

Вратата,

или е само сън това...

 

 

© Лордли Милордов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??