ПО ПЪТЯ КЪМ...
На островче зелено
на тревата
моят герой се озова.
Успял беше,
сред тълпата, да загуби
човешката си суета.
Очи отворил,
се заслуша
в изненадващата тишина:
дали намерил е
Вратата,
или е само сън това...
© Лордли Милордов All rights reserved.