29 апр. 2006 г., 12:40

По пътя на Було 

  Поэзия
516 0 0

На Емил

     Върви каручката
     на стария Було...

А в нея
няма обич        
да изгрее.

И тъжна 
е принцесата
Мели.

За клоуна,
за своя
Арлекин.

Дали ще могат
искрени сълзи,
сърце горящо
да спасят?

Последна роля,
както често
в живота се случва,
но каква!
Но... и завесата
не ще се
спусне днес.
Сърцето от дърво,
в прекрасни
чувства изгоря,
за да ни грее
и нас още, с чест...

    Арлекино, Арлекино,
    ти от обич изгоря!

29.04.2006

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??