По сценарий...
Играя по сценарий,
играя "лошата" жена,
и всеки път... Повтаряй!
Изкарва ме от кожата. Не мога да се спра!
И луда съм, не само лоша,
крия в себе си „двуличница”
... Не мога! Не съм добрата. Желаят ми пожелания...
с много "добрина".
Нали играя, ранявам всички. В живота...
Не! Не съм такава!
Махам тези всички "книжки", захвърлям ги...
с П.С. "любов" до утре.
Отново утре ще съм лоша,
ще бъда "дяволът с ангелско сърце".
Ще карам, ще се спра. Ще соча...
теб и твоята игра!
Ха, не съм добра, така е!
Ти си по-добър!
Нима мога да излъжа?... Не, не мога!
... До сега!!!
© Полина Все права защищены