17.05.2012 г., 10:22 ч.

По сценарий... 

  Поезия
626 0 2

По сценарий...

 

Играя по сценарий, 

играя "лошата" жена, 

и всеки път... Повтаряй! 

Изкарва ме от кожата. Не мога да се спра! 

И луда съм, не само лоша, 

крия в себе си „двуличница” 

... Не мога! Не съм добрата. Желаят ми пожелания...

с много "добрина". 

Нали играя, ранявам всички. В живота...

Не! Не съм такава! 

Махам тези всички "книжки", захвърлям ги...

с П.С. "любов" до утре. 

Отново утре ще съм лоша, 

ще бъда "дяволът с ангелско сърце". 

Ще карам, ще се спра. Ще соча... 

теб и твоята игра! 

Ха, не съм добра, така е! 

Ти си по-добър! 

Нима мога да излъжа?... Не, не мога! 

 

... До сега!!!

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??