25 апр. 2007 г., 09:51

По-силна 

  Поэзия
788 0 12
Когато във миг на раздяла
 се пълнят очите с сълзи,
превръщам се в капчица бяла,
от нея сърцето боли.
Във болката търся надежда,
във утрото нови мечти.
Което не ме е убило,
ме прави по-силна дори!
Усмихвам се, духом не падам.
Животът е низ от съдби,
мечтая,  след всяка раздяла,
да идват по-слънчеви дни!


25.04.2007

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??