25.04.2007 г., 9:51 ч.

По-силна 

  Поезия
791 0 12
Когато във миг на раздяла
 се пълнят очите с сълзи,
превръщам се в капчица бяла,
от нея сърцето боли.
Във болката търся надежда,
във утрото нови мечти.
Което не ме е убило,
ме прави по-силна дори!
Усмихвам се, духом не падам.
Животът е низ от съдби,
мечтая,  след всяка раздяла,
да идват по-слънчеви дни!


25.04.2007

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??