Прекрасна си, радваш моето сърце!
Любима си, поглъщаш моята душа!
Очарователна, не, омайна си като летен ден,
като люляков цвят ухаеш и внасяш мириса навсякъде!
Всяка сутрин си мечтая да те видя, да те прегърна,
сияние на моята душа, изпълни ме с твойта топлина,
вдъхни в мен от твойта доброта и накарай ме да полетя!
Обичам те, не е лъжа това и искам да го знаеш,
прекрасна моя, и до звездите за теб, до луната дори!
Любима моя, слънцето ще открадна, за да си щастлива
и да е лято в дълбините ти завинаги!
Неземна си, мечтана и много желана -
от моето сърце, от моята душа, от всяка част от мен!
Любима, прекрасна, омайна и неземна – да, това си ти!
Но пак е малко, пак е малко, ти по-скъпоценна си от злато!
© Кремена Все права защищены