6.05.2008 г., 20:50 ч.

По-скъпоценна от злато 

  Поезия » Друга
660 0 4

 

Прекрасна си, радваш моето сърце!

Любима си, поглъщаш моята душа!

Очарователна, не, омайна си като летен ден,

като люляков цвят ухаеш и внасяш мириса навсякъде!

Всяка сутрин си мечтая да те видя, да те прегърна,

сияние на моята душа, изпълни ме с твойта топлина,

вдъхни в мен от твойта доброта и накарай ме да полетя!

Обичам те, не е лъжа това и искам да го знаеш,

прекрасна моя, и до звездите за теб, до луната дори!

Любима моя, слънцето ще открадна, за да си щастлива

и да е лято в дълбините ти завинаги!

Неземна си, мечтана и много желана -

от моето сърце, от моята душа, от всяка част от мен!

Любима, прекрасна, омайна и неземна – да, това си ти!

Но пак е малко, пак е малко, ти по-скъпоценна си от злато!

© Кремена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Абе креми супер си е! Няма какво да се отчайваш. Някой хора не знаят приципа, ако не можеш да кажеш нещо хубаво, по-добре не казвай нищо. На мен много ми харесват нещата ти.
  • Това си е проза. Само не разбрах, с лесбо мотив, или лирическата героиня е след "Пълна промяна"?
  • Прекрасно обичащо стихче!!!Поздрави!
  • Ех,как искам и мен тъй да ме обичат!Поздрав,хубав стих
Предложения
: ??:??