16 янв. 2008 г., 14:03

По своя път 

  Поэзия » Любовная
659 0 12
 
По своя път за миг се спрях,
назад погледнах и видях
във времето, в което бях
тревожно търсеща.
И в себе си се вгледах аз,
в живота си и в своя свят,
а мислите ми ме разкъсваха.
На колене се свлякох там,
безсилие ме завладя,
поисках в миг да съм сега
навътре в нищото,
където няма светлина,
където няма топлина...
Излишна съм...

И само твоят поглед блед
ме върна истинска
и само мисълта за теб
ми даде силата
да продължа напред.

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??